1. Διάλεξε τον ναργιλέ σου > 2. Επιβεβαίωση > 3. Ολοκλήρωση
1. Διάλεξε τον ναργιλέ σου > 2. Επιβεβαίωση > 3. Ολοκλήρωση

Συχνές ερωτήσεις:

Σε περίπτωση ζημιάς στον εξοπλισμό καλείσαι να αποζημιώσεις την εταιρία σύμφωνα με τους όρους τους οποίους έχεις αποδεχθεί με την παραλαβή της παραγγελίας στον χώρο σου ή με την παραγγελία σου στη σελίδα μας.

Για να σβήσουν τα κάρβουνα πρέπει να βραχούν με κάποιο υγρό, να απομακρυνθεί το καλούντ με τα κάρβουνα από την θέση του ή να παραμείνει ο ναργιλές αναμμένος χωρίς να γίνεται χρήση του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε περίπτωση που σβήσει συμβουλέψου τις οδηγίες χρήσης που υπάρχουν στη συσκευασία.

Οι ακυρώσεις μπορούν να γίνουν έως μια ώρα πριν από την ώρα παράδοσης.

Γεύση δεν μπορεί να αλλαχτεί την ίδια στιγμή για αυτό καλό θα ήταν να επιλέξεις παραπάνω από μια γεύση με την παραγγελία σου. Για τον λόγο αυτό η παραγγελία σου πάντα συνοδεύεται από 2 κεφαλές με διαφορετικές γεύσεις.

Οποιαδήποτε ενέργεια που απαιτεί την παρουσία σου στον χώρο θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Μέσω κάρτας, PayPal, αντικαταβολή, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Το ωράριο επιστροφών είναι 18.00 με 03.00 από Δευτέρα έως Κυριακή. Αν η διάρκεια ενοικίασης ξεπερνάει το ωράριο επιστροφών, η παράδοση ορίζεται για την επόμενη μέρα και κατόπιν συνεννόησης.

Ο ναργιλές συναρμολογείται με την παράδοσή του από άτομο της εταιρίας μας. Για κάθε απορία υπάρχουν στην σελίδα μας στο Instagram αναλυτικές οδηγίες /link.

Ο ναργιλές είναι ατομικός. Σε όλα τα κράτη όπου είναι γνώστες του ναργιλέ ο κάθε ένας απολαμβάνει τον δικό του. Όσα παραπάνω άτομα καπνίζουν από την ίδια συσκευή τόσο πιο γρήγορα θα καεί η γεύση καθώς τα κάρβουνα θα έχουν συνεχόμενη λειτουργία και ουσιαστικά θα <<ψήσουν>> την γεύση .


ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ

‘Η

ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΜΕ

ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΜΕ

‘Η

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

shishadelivery

ΕΙΣΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 18;

Για να μπορέσουμε να σε εξυπηρετήσουμε πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών.
shishadelivery

login

Enter your email and password and start exploding killer features